מחפשים מתכון קל ומהיר לדג סלמון?
קבלו את המתכון הכי קל ומהיר והבונוס: גם הכי הכי טעים לדג סלמון מנצח!
דג סלמון הוא אחד הדגים היותר מומלצים בתזונה הים תיכונית.
וזאת משום שהוא מכיל באופן יחסי לדגים אחרים כמות גבוהה של חומצות שומן אומגה 3 שחשובות לבריאותנו וכמות נמוכה יחסית של כספית.
לפי עקרונות התזונה הים תיכונית מומלץ לאכול פעמיים בשבוע מנה של דג ים.
המתכון הבא של דג סלמון הוא המתכון המועדף עליי משום שהוא מתכון קל להכנה, מהיר ובריא.
מוזמנים:
החומרים:
3-4 פרוסות של דג סלמון טרי או מופשר
שמן זית
שום כתוש או אבקת שום גבישי
תבלין דג (לא חובה)
מלח
פלפל שחור
אופן ההכנה:
מתבלים את הסלמון במלח, פלפל, תבלין לדג ושום גבישי או שום כתוש.
מתיזים על הדג תרסיס שמן זית.
מכוונים את התנור נינג'ה לתוכנית AIRFRY.
מכניסים את דגי הסלמון לכ - 10 דקות.
בתיאבון!
הכותבת היא צביה, דיאטנית קלינית, מרצה בכירה ומנחת סדנאות "החוויה שבהרזיה" לירידה במשקל ולאורח חיים בריא משנת 1997.
ליצירת קשר: 0546696232
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
コメント