מכירים את זה שאתם נכנסים לסופר רעבים, וריחות המאפייה מקבלים את פניכם בברכה,
ואז לפתע ניצב לו שם הבגט וקורא לכם: "קחו אותי! קחו אותי!"
אז רגע לפני שאתם לוקחים אותו ובוצעים אותו ואוכלים חצי ממנו בדרך לקופה ואת המחצית השניה בדרך הביתה...
הבגט נראה לחם טעים ותמים, ומי מאיתנו לא ישמח לחסל בגט שלם טרי וחם?
אז רגע לפני זה - בסרטון הבא אני רוצה לספר לכם על הבגט - כל האמת על הבגט!
שאלתם את עצמכם למה הבגט, הפיתות הלבנות, הלחמניות הלבנות, הלחם הלבן ושאר המאפים שמבוססים על קמח לבן כל כך לא בריאים ולא מומלצים?
מה יש בהם שהופך אותך לכאלה?
או יותר נכון מה אין בהם?
את התשובות תשמעו בסרטון הבא:
ואיך בוחרים את הלחם הבריא ביותר? מוזמנים לקרוא כאן
אחד התחומים שיש בהם הכי הרבה מיתוסים הוא התזונה! השכנה, החמה, הגיסה, החברה הכי טובה ובמיוחד זאת שירדה בעצמה במשקל...כולם ישמחו ללמד אותך מניסיונם העשיר איך יורדים במשקל, מה בריא לאכול, מה לעשות ומה לא להעיז לעשות.
תזונה לא לומדים משמועות, לא משכנות ולא ממיתוסים ומפרסומות שמסתובבות ברשת. תזונה מבוססת מדע!
לסדרת הסרטונים על ניפוץ מיתוסים בתזונה היכנסו:
הכותבת היא צביה דיאטנית קלינית, מרצה בכירה ומנחת סדנאות לירידה במשקל ואורח חיים בריא משנת 1997.
ליצירת קשר: 054-6696232
Comments